Solen???

Semestern är inne på sin näst sista vecka, vi är i Piteå och "husvagnar" oss. Vilket vi ioförsig gjort de senaste veckorna. 5 veckor i husvagn och jag trivs som fisken i vattnet, och det är inte bara jag som gör det :) Jag har försökt att meddela mig i bloggen via sms men det har ju inte funkat :( Vi började vår resa till Finland, Saarenpudas där vi var i drygt en vecka, vi hade det trevligt och vädret var sisådär. Vi kunde iaf bada ngn dag och barnen blev nöjd, mannen med skulle jag tro efter att ha värmt upp poolen till 31 grader.
 
Vårt nästa stopp blev Saitta. Också väldigt mysigt med varierande väder. Jag åkte hem en sväng för att medverka på vår konsert med Vox på festivalen. Gick med min vän E på torsdagkväll och tog en öl på festivalen vilket var mkt trevligt. Men på fredag så svischade jag så fort jag kunde tillbaka till familjen och semestern.
 
Vi for vidare och landade i Siknäs där vi var i en vecka också med varierande väder med nu med mest sol och värme. Som vi längtat och nu kunde vi också få lite färg på kroppen så man inte såg ut som en himla magnecyl. Jag trivs ju som sagt i Siknäs så veckan gick superfort och vips var det dags att packa ihop oss och fara för att möta upp vårt resesällskap. Och nu är vi i Piteå på havsbadet. Vädret här är väl inte heller det bästa och jag har slutat hoppas att det ska komma. Jag och de mina njuter av att få vara lediga och tillsammans, vi saknar bara en familjemedlem som ju tar alla chanser till att jobba och tjäna pengar, mitt duktiga barn (fast lite ego är jag och skulle mkt hellre ha henne här hos mig) Vi får helt sonika ta en helg bara hon och jag och åka till någon närliggande stuga och bara rå om varandra mitt älskade barn och jag <3
 
Så med drygt en vecka kvar av semesten så hoppas vi ju på sol och värme åtminstone lite grann:) Hur som helst så får vi ju vara lediga och bara det är ju helt ljuvligt.
 
Ps. Det fungerade med att bara vara jag vid anställningsintervjun. Jag fick jobbet och den 15 aug så blir jag förskolechef för Tuoola, Jukkas, Svappis och Vittangi. Spännande och jätteroligt.
 
Ta hand om varandra, puss och kram
RSS 2.0