Upp upp och iväg... Japp vi har rest och k...

Upp upp och iväg... Japp vi har rest och kommit hem igen. Underbart ljuvligt har det varit med vår lilla minisemester. Och Dirty Dancing var ju helt suverän, tillochmed så att lilla Ullis började gråta...tokfia där :) Vi har annars ätit och druckit gott, och shoppat förstås. Men nu var den här resan över och det är dags att börja planera nästa. Hördes det pratades om en husvagnstripp till Happis, låter supermysigt tycker jag. Nä nu är det dags att återgå till vardagen, vi har tråkigheter här på jobbet så man är lite nedstämd, livet är riktigt orättvist ibland. Sänder många tankar och styrkekramar till familjen 

Ooh Ljuvliga Fredag...

Man kan aldrig få nog av fredagar. Dom är så underbara när man vet att man har hela helgen framför sig med bara mys! Veckorna går otroligt fort iallafall det är knappt man hänger med. Igår var jag och älskade dottern och svettades lite på Zumba, det är ju så otroligt skoj. Roligt att röra på sig och det är ju ingen konst när man får röra sig till musik. Unnade mig en jättegod cupcake efteråt som Jenny hade gjort, inte så speciellt nyttig men vad gör väl det. Passande till det så fick hon också en alla hjärtans dag present av mig. En rosa liten cupcake som hon kan hänga i sitt berlockarmband.

Ja veckorna bara susar förbi och äntligen så är vår resa så nära!! Nästa vecka beger vi oss, jag, syster och H till Stockholm och går på musikalen Dirty Dancing. Hojja vad det ska bli roligt, längtar...Så ska vi ju förstås också bo på hotell och bara njuta av tillvaron kanske shoppa lite och givetvis hitta en mysig resturang med ngt gott att äta och dricka. Nedräkningen har börjat och såklart lite resfeber börjar göra sig påmind.

Nähäpp nu är det mys framför tv:n tror jag...ha en bra kväll alla. Kram Kram

Hemma igen!

Helgen har varit precis så bra som jag hoppades. Lite tankar om ditt och datt som jag helst hade velat slippa men med Hjärtats hjälp så skingras alla "onda" ting bort. När vi kom till Saitta så var det som ett vintrigt vykort, mycket snö och alldeles stilla. Hade vi varit smart då så hade vi ju tagit oss ut och fotat massor med vintriga fina bilder. Men dum som man är så gjorde vi inte det utan vi väntade till på lördagen...och vad händer då? Jo den där förbaskade blåsten blåste ju ner all förbenade snö från träden så då vart det inte lika vintrigt och fint längre :( Hm typiskt!

I alla fall så har vi ju de fina bilderna i vårt egna lilla minne (bara så svårt att dela med sig av dem) men en liten bild måste jag ju iallafall visa. Mycket snö och alldeles orörd, grillen syns knappt och det känns som om det är låååångt kvar till sommaren när man ser det här.


Men man kan ju alltid längta. Fast först vill vi ha en lång och härlig vår, så det så.

Ha det bra i stugorna, kram kram.

Haha det blir lite tokigt ibland, såklart ...

Haha det blir lite tokigt ibland, såklart så längtar jag efter bastu. :) tjing

Äntligen helg! Och vi, jag och älsklingen ...

Äntligen helg! Och vi, jag och älsklingen är i byn...som jag längtat. Det är tur att vi kan "låna" stuga nästan när vi vill och nästan var vi vill. Tack alla ni som äger dom :) Nå just nu så puttrar middagen i ugn och på spis, det doftar ljuvligt av vitlök och kyckling. Älskling värmer bastun så efter middagen blir det bastu och lite öl såklart, har jag också längtat till som en tok :) Ha en supermysig fredag för det ska jag ha. Kram kram.

Torsdag idag, denna vecka har varit lååång...

Torsdag idag, denna vecka har varit lååång. Ikväll är det dags för den "sexiga" flodhästen att dansa Zumba igen. Hursomhelst så är det ju iaf roligt. Imorgon bär det av mot mys med älsklingen hela helgen, bara Han och jag. Längtar som tusan. Hoppas på ljuvligt väder så vi kan vara ute också. Näpp nu är rasten slut, tyvärr. Kram kram

Mmm som i mysigt! Dagen har varit super...

800px-sami_flag_ (MMS)

Mmm som i mysigt! Dagen har varit superbra fastän det kyliga vädret håller i sig. Samiska nationaldagen har vi såklart firat med pompa och ståt, nja inte så men det blev superbra. Nöjda barn och fröknar. Sen var det ju den där måndagen=kör. JAG är inte sugen på det så här på måndagar men jag vet ju att när jag väl går dit så är det ju superkul, älskling "sparka" på mig så jag kommer MIF iväg. Appropå Älskling. Kommer hem från kören trött och frusen och Han har startat min värmefilt och ett glas rött står på bordet. Ooh Han är så go, Tack för att du tänker på mig. Nu sova iaf. Kram kram på er.

Fredag jihooo!

Ojoj underbart härligt att komma hem och känna doften av middagen, min älskade man har i princip gjort allt klart så det bara är att sätta sig vid bordet och njuta. I och för sig så gör han ju det alltid när jag jobbar senare än honom men bara det Att han gör det ooh me like very much. Och dessutom så följer han ju mina recept till punkt och pricka (viktväktarrecept) vilket han får ytterligare pluss i kanten, och pussar förståss.

Strax är det också lite filmtajm med barnen. Smurfarna blir det, chips och läsk till barnen och lite nötter och vin till mig och mannen så är kvällen som gjort för att ha fredagsmys som så många talar om.

Imorgon tänkte jag fara och gratta goaste E och kanske fara och kolla lite kuddar till mitt nya färgtema i vardagsrummet...kul. Nåmen pussar och kramar på er och ha en underbar fredag.
Tjing!

Disco Inferno!!!

Burn baby burn...disco inferno. Ooh vad superduktiga dom är. Det är så roligt att se att dom verkligen har utvecklats. Alltså min dotter och hennes klasskompisar. Min kära "unge" har också hittat sin speciella röst och den är Så bra. Eller rättare sagt hela hon verkar ha hittat sin stil när det gäller musiken. Kul show hade de iallafall satt ihop, bra ös hela tiden.

Annars har snart veckan gått igen, usch vad det går fort inte många veckor kvar så är det sommar. Nå inte än men det är faktiskt inte så länge kvar så får vi åka ut med pärlan och campa...lääängtar som tusan. Få se vart vi landar i sommar, ska bli riktigt "spänki". Vi prata husvagn idag jag och älsklingen och han sa att helt omöjligt är det väl inte att vi tar en tur kanske redan till valborg, oooh så skoj.

Näpp har faktiskt stägning i morgon så nu tänker jag faktiskt ta mig ett glas rött och mysa framför tv:n ett tag innan sänggående.

Ha det bra tills vi ses, kram kram.

Ojojoj...brr verkar som om denna kyla tänk...

Ojojoj...brr verkar som om denna kyla tänker hålla i sig ett tag. Kallt som tusan är det. Hursomhelst så är det ju onsdag och jag känner mig allmänt bra måste jag säga. Jag är frisk och kry (än så länge) fast det är så mkt sjuka för tillfället, krya på er allihopa! Näpp nu är rasten slut så då är det dags att göra lite nytta. Ha det bäst, kram kram.

RSS 2.0