Snö, snö och åter snö. Kan det aldrig slut...

Snö, snö och åter snö. Kan det aldrig sluta :(( Jag hade gladeligen haft regn istället allt för att få bort den snö som finns kvar, men det vill inte riktigt som jag vill. Igår var vi iaf på konsert, Jenny med klassisar gav oss en show med musikaltema. Ja dom är ju superduktiga. Och Jenny då...herregud trodde jag skulle kissa på mig skrattade så tårarna sprutade när hon körde Dunderklumpen. Tidigare var hon Evita som hon gjorde sååå bra. Min älskade unge vad stolt jag är. Nä nu är det frukosttime för att sen gå till jobbet. Puss och kram.

Ledighetskomitten :)

Under påsken så var vi i Vuolos jag och Älsklingen med mina kära syskon och deras familjer. Helgen var helt ljuvlig och fylld med lite ditten och datten. Vi fick äran att äta lite torrköttssoppa på torsdagen hos kära mor, mycket mumsigt. Vi hann med lite fiske, skoterkörning och mycket utevistelse men framförallt så har vi umgåtts med varandra och det är verkligen inte helt fel. Jag älskar min stora Familj <3.

Efter helgens aktiviteter så jobbade jag en dag, tisdag. Nä men usch vad avundsjuk jag kände mig på alla som var lediga. Jag ville också, sagt och gjort jag kollade läget på jobbet tog ut komp och simsalabim så vart jag och barnen lediga resten av veckan, Superskönt...Bara det att få sova tills man vaknar på morgonen, dricka sitt morgonkaffe framför tv:n  (även om det är Scooby Doo) och bara vara hemma mmm det är ljuvligt. Jag har pysslat med lite av varje faktiskt städat och så men det var bara tvunget. Men jag njuter iaf.

Jag har förresten blivit återförsäljare för Alpnaering. Kan som inte låta bli det där med homepartyförsäljning, det är Roligt! Nästa vecka har jag mina första visningar, lite pirrigt men jag tror att det kommer gå bra. Alla är vi barn i början. Här hemma så prövar jag alla produkter så mycket jag bara kan. Igår hade jag en helrenovering av mig själv med peeling och Krämer av alla de slag. Känslan efteråt var underbar och jag kan inte annat än att varmt rekommendera produkterna till andra.

Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och vänta på att lilltjejen i huset ska vakna så vi kan äta frukost. Vi fortsätter att njuta av vår ledighet/påsklov.

Puss och kram

RSS 2.0