Mot Gällivare... "Lärorik förskola" Är på ...

Mot Gällivare... "Lärorik förskola" Är på väg mot en givande och intressant (hoppas jag) ugn.dag i Gällivare. Facket anordnar denna utbildning och jag tror att den kommer bli bra. Jag är dock lite förkyld så väskan är packad med diverse medikament. Hoppas vi hinner en sväng på Dollarstore också hade behövt inhandla lite kalasattiraljer för på söndag nalkas det kalas. Lördagens uppdrag är att fira kära mor & far och deras 40-åriga bröllopsdag. Trevligt trevligt :) Näpp nu ska jag vara lite social innan vi är framme. Hörs sen puss och kram.

Ojojoj...

Nu var det ju jättelängesen igen. Jag vet inte varför det blir så egentligen. Vi har visserligen inte haft något internet hemma på ett tag så det blir lite krångligare när man ska ut på nätet. Men från och med idag så är det tillbaka, tjihoo. Då kan jag ju använda checklistan mycket bättre igen, har vart lite dålig på det.

I helgen har jag och älskling vart ute på tur med skoter. Och då menar jag verkligen en låååång tur. Vi var ute nästan 9 timmar på lördag och det märktes för på söndag kunde inte fröken Ullis röra sig som hon brukar. Fy bubblan vad ont i kroppen jag hade (känner fortfarande av det) Det är visserligen inte så konstigt när man måste sitta och parera gupp hela tiden för att inte flyga av :) Ja jag har då verkligen fått känna av muskler jag inte trodde jag hade hm nä tacka vet jag varsin skoter iallafall när spåren är som de är.

Idag firar vi M som fyller hela 6 år ojoj, stora blir dom gullungarna. Det blir tårta och festligheter i dagarna tre, först hos sin mamma och sedan hemma hos oss och till sist kalas för kompisarna på söndag. 

Nähäpp nu är visst rasten slut så det är bäst att bege sig in till verkligheten. Kanske jag lyckas hålla bloggen lite bättre uppdaterad från och med nu. Lovar inget men ska försöka.

Puss och kram

Längesen!

Nu måste jag tjyva lite tid till det här. Ibland är det så himla svårt att hinna med allt man skulle vilja. Jag har ju tänkt att jag ska blogga lite nu och då men tiden räcker helt enkelt inte till, fast det egentligen inte alls tar så särskilt lång tid. Nånå hur som helst så har det ju hänt en hel del sen sist. Vår superduper resa till Stockholm vart ju sååå lyckad, berättar mer sen samt kommer med lite bilder. Vart ute på vårens första skoter/grilltur i helgen vilket var underbart...många fler väntas hoppas vi. Nu kallar mitt sällskap, busstur upp till stan med tillhörande fika står på schemat...mumselimums (fast för fröken Ulrika gäller bara kaffe ;)

Hörs på ett tag Puss och Kram
RSS 2.0